zondag 4 september 2011

Introductieweek

Eindelijk was het zover. Het begin op de nieuwe school voor onze oudste. En daar hoort natuurlijk een introductie week bij. Met kamp, sport, feesten, de stad verkennen en laat naar bed.

Via de mail had hij al het programma gekregen: maandag en dinsdag kamp met de opleiding, woensdag, donderdag en vrijdag de HAN-brede introductie en vrijdagmiddag de afsluiting bij de eigen opleiding en bekendmaking van de klassenindeling.

Toch was er nog wel wat onduidelijk, die vragen heeft hij ook netjes gesteld in een mail naar de organisatie. Blijkbaar waren er meerdere aankomend studenten die het een en ander onduidelijk vonden, want ze hadden veel vragen gehad en daarom de boel nog maar iets duidelijker uitgelegd.

Maandag heeft mijn vriend hem weggebracht en dinsdag weer opgehaald, want om meteen de eerste keer met de trein te moeten gaan slepen met luchtbed en slaapzak is niet echt fijn.

Ook heeft onze oudste gevraag aan zijn tante die in Arnhem woont of hij daar de andere dagen kon blijven logeren. Dat kon en de schat haalde hem ook nog op 's avonds in de stad omdat de bussen dan al niet meer reden.

Al met al heeft hij een goed introductie gehad, had het naar zijn zin.
En het leukste, de hele week waren er punten te verdienen samen met je groepje. Aan het eind van de week was daar de uitslag van, en niet de groep met de meeste punten won, maar de groep met het meeste enthousiasme. En dat was natuurlijk de groep waar onze zoon in zat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten