donderdag 21 januari 2010

Schieten zou je ze!

Onze oudste zit al een poos met veel plezier op een handboogschieten. Het is goed voor zijn houding en concentratie, het is gestructureerd, de groep jeugdleden niet te groot. Ideaal dus. Maar nu zijn ze de laatste tijd aan het klungelen.

De ene keer gaat het niet door want ze houden buurt schiet-toernooien, dan is er een vergadering gepland, (die niet in de kantine kan?) en dan moeten de volwassenen competitie schieten (1x per maand) wat blijkbaar een half uur eerder moet beginnen, waardoor de jeugdleden ook een half uur eerder moeten beginnen (wat wij echt niet redden), en een hoop gerommel oplevert, want de kasten waar de materialen liggen staan achter de schietbaan, en er is altijd wel iemand die nog iets nodig heeft.

En zo zijn er nog wel meer van die kleine dingetjes.
Reden voor ons om er mee te stoppen, heel jammer, maar op deze manier geeft het ons meer onrust dan dat het plezier oplevert.

En zeg nou zelf, als je je kind wil aanmelden bij een club en je vraagt wanneer ze daar terecht kunnen en je krijgt te horen dat het in principe elke week zo laat is, maar 1x in de maand een half uur eerder (niet een vaste dag) en af en toe vervalt het helemaal. Dan ga je toch liever naar een club waar ze meer structuur hebben, ook al heeft je kind geen beperking?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten